Forestil dig et øjeblik, at du er uovervindelig. At uanset hvad der sker, kan du fikse problemet. Forestil dig for eksempel, at du er ung, springer ned fra et træ, brækker foden, men bum så heler den. Eller måske forurenes din krop med giftstoffer som forarbejdede fødevarer, stoffer og alkohol og alligevel overlever og heler din krop. Er du heldig? Er det genetik? Et mirakel? Sandheden er, at du er en healende maskine! Og det er faktisk meget svært at blive syg.

Tænk over, hvad kroppen udsættes for i løbet af dit liv. De fysiske, psykiske og kemiske belastninger og alligevel er du her stadig. Hvorfor mon? Det er fordi din krop er designet til at helbrede. Den bruger en meget intelligent og forudsigelig metode til at bestemme, hvor hurtigt og hvor godt du vil helbrede.

Der findes tre love om healing, som din krop bruger hver dag og som du kan lære mere om på et af de mange healing Kurser i Esbjerg.

Loven om celleudskiftning

Denne lov siger at for at kroppen kan heale, skal den erstatte de celler der er beskadiget, for at blive sund igen. Din krop vil blive helbredt for det blå mærke, når alle de beskadigede celler er forsvundet, og nye sunde celler har erstattet dem. Heldigvis producerer din krop naturligt mere end 1 million røde blodlegemer i sekundet! Det betyder, at helbredelse kan ske hurtigt, hvis vi lader det være.

Loven om tid

Denne healinglov siger, at al helbredelse tager tid. Hvor lang tid? Det afhænger af hvor lang tid det tager at udskifte de beskadigede celler. Selvom vi ikke kan bestemme tidshorisonten, så kan vi hjælpe healingen på vej. Ofte er det vores livsstil (eller holdning) der ikke tillader “tid” til at hele. Din krop er ligeglad med din travle livsstil, den bekymrer sig om helbredelse. Derfor bremser det dig.

Loven om udbud og efterspørgsel

Dette er sandsynligvis den mest misforståede lov af de tre, og alligevel måske den vigtigste. Også den du har størst indflydelse på. Loven om udbud og efterspørgsel afgør, hvor lang tid det tager at blive rask. Denne lov siger, at din krop vil heales i overensstemmelse med udbud og efterspørgsel efter sunde muligheder for din krop. Hvis du for eksempel prøver at blive rask efter en forkølelse. Det brændstof (mad) du forsyner din krop med, bestemmer kvaliteten af ​​celler, der er nyoprettet til at erstatte de syge celler. Hvis du giver krop dårligt brændstof (mad) dvs. alkohol, forarbejdede fødevarer. Producerer kroppen celler af dårlig kvalitet, og det vil tage længere tid at blive rask. Du er, hvad du spiser, bogstaveligt talt. Denne lov tager også hensyn til ting som stress og fysisk aktivitet. Når du forsyner dig selv med god ernæring, et sundt sind og masser af hvile, healer du hurtigere.