advertorial

Køkkener har desværre en tendens til at blive glemt i forhold til andre rum i hjemmet. I hvert fald når det gælder indretning. Køkkener holdes ofte i en eller to farver, og ofte bliver der ikke gjort noget for at sætte et personligt præg på køkkenet. dette er ærgerligt, da man ofte bruger meget tid i sit køkken. Her er 3 tips til dig, der vil gøre dit køkken til et mere spændende rum.

Mal døren eller køkkenlågerne

Hvis du ikke er meget for at tilføje mange nye ting til dit køkken – hvis du f.eks. har et meget lille køkken kan det være svært at tilføje flere ting, der kan give mere farve. Du kan vælge at male enkelte steder i køkkenet, f.eks. døren, vindueskarmen eller køkkenskabene. Det kan give noget stemning og et pop af farve til dit køkken. En mulighed kan være sprøjtemaling af køkkenlåger

sprøjtemaler

Brug vægpynt

Pynt væggene med flotte plakater eller billeder for at få lidt ekstra farve ind i dit køkken. Der er mange muligheder for at pynte dine vægge med små eller store billeder. Vælg dit yndlingsmotiv eller din yndlingsfarve, og tilføj evt. små nipsting i samme farve, så der er en rød tråd i indretningen i dit køkken. Du kan også vælge plakater med grøntsager, frugt eller andre madvarer, som passer ind i et køkken.

Brug farverigt service og pyntegenstande

Vil du sætte et gennemført designmæssigt præg på dit køkken, kan du anskaffe dig service i den farve, du ønsker at fokusere på i køkkenet. Hvad med blå tallerkner, blå glas og en blå frugtskål? Der er mange muligheder for at bringe lige netop dine yndlingsfarver ind i dit køkken. Det er slut med at glemme køkkenet til fordel for de andre rum i hjemmet, der sirligt bliver indrettet efter alle kunstens regler. Køkkenet fortjener alt den kærlighed, det kan få.