Der er rigtig mange sommerhuse i Gilleleje. ja, det er faktisk et af de allermest populære sommerhusområder i hele Danmark. Mange valfarter hver eneste år til netop dette område i Nordsjælland, som efterhånden også er blevet et meget trendy – og derfor også dyrt – sommerhusområde, som tiltrækker nye beboere fra toppen af det danske samfund.

Der bygges mange nye sommerhuse, men Gilleleje består også af hundredevis af gamle sommerhuse, der efterhånden har mange år på bagen. Husene har sjæl og charme – men mange af dem trænger eller kommer til at trænge til en kærlige hånd. 

Det kan være i form af reparationer af skader, større renoveringer – eller endda tilbygninger, hvis familiesommerhuset er blevet for småt til, at også børn og børnebørn kan komme på besøg. 

Få en tømrer på besøg

Derfor kan der være rigtig mange gode grunde til at få professionel hjælp til de ting, der skal laves eller udføres i sommerhuset. Det gælder selvfølgelig også, hvis man er den heldige ejer af et helårshus i eller i nærheden af Gilleleje. 

En professionel og erfaren tømrer eller tømrermester fra lokalområdet kan hjælpe med en lang række opgaver. Det kan for eksempel være udskiftning af vinder eller døre – eller hvis der skal monteres nyt køkken eller lægges nyt gulv i sommerhuset. 

Det kan også være en god ide at energioptimere det gamle sommerhus med for eksempel nyt eller yderligere isolering. Det kan både give en højere komfort, lavere varmeregning og en forbedring af klimaet, da der skal bruges mindre CO2 til at varme boligen op. 

Mange sommerhuse i Gilleleje har det helt rigtige look, der er moderne lige nu og som tiltrækker et væld af både nye købere og nye lejere. En tømrer kan hjælpe med, at huset ud over at se godt ud også er korrekt udført, så der ikke opstår følgeskader eller andre problemer i konstruktionen.