advertorial

Akupunktur er en form for traditionel kinesisk medicin, som indebærer, at der indføres tynde nåle i kroppen. Der er noget, der tyder på, at akupunktur kan være nyttigt ved visse sygdomme, f.eks. smerter og kvalme. Der er dog ikke tilstrækkeligt med dokumentation til at sige, at akupunktur er absolut effektiv i forbindelse med alle sygdomme. Men det er en alternativ behandling, der kan være særledes effektiv for dig og din sundhed. Læs mere om akupunktur i dette indlæg.

 

Akupunktur København

 

Hvad bruges akupunktur til?

Akupunktur indebærer, at man stikker ekstremt tynde nåle ind i dele af kroppen, der kaldes “akupunkturpunkter”. Der findes over 360 akupunkturpunkter, så der er masser at vælge imellem. Akupunktur ses ofte som en behandling af smerter. Men det menes også at være nyttigt i andre tilfælde, såsom ved graviditet, allergi eller hvis du ikke kan blive nemt gravid.

 

Hvem kan udføre akupunktur

Som udgangspunkt så skal akupunktur gøres af professionelle. Nogle akupunkturbehandlinger kan udføres uden hjælp fra en læge. Du skal bare have den nødvendige træning til at kunne udføre akupunktur på dig selv. Men andre behandlinger skal udføres af en erfaren behandler, f.eks. en læge eller en fysioterapeut. Du vil sandsynligvis have brug for behandling fra en professionel for at få bedste resultat

 

Hvem kan du kontakte?

Du kan finde en akupunktør i dit område via Google. Hvis du ikke selv er blevet uddannet til at bruge akupunktur, f.eks. hvis du ikke har gennemgået den nødvendige uddannelse eller kvalifikation, er det bedst at søge hjælp hos en professionel. På Google vil du kunne finde klinikker, der specialiserer sig i alternative behandlinger eller nogle fysioterapeuter, der har taget et kursus i akupunktur. Søg f.eks. på akupunktur + den by, som du bor i. Så vil du kunne se, hvad du har at vælge imellem.

Du kan også finde akupunktur behandler via linket her: https://aku-punkturklinik.dk/