En smuk lampe med den rette belysning kan være en altafgørende faktor i din indretning af et givent rum. Du skal bruge lamper og lys i samtlige værelser, og de skal kunne noget forskelligt; heldigvis finder du på designklassikershop.dk et kæmpe udvalg af ene smukke lamper i højeste kvalitet, og der er noget for enhver smag samt noget, der dækker ethvert behov.

Rummets karakter kan ændres ved udskiftning eller tilføjelse af den rette lampe. Faktisk kan lys og lamper være en hel kunstinstallation i sig selv – og her er især lamperne fra den danske designproducent LE KLINT særligt anbefalelsesværdige! LE KLINT laver lamper, der dækker alle behov. Virksomheden har et hold af dygtige designere der kontinuerligt sørger for fornyelse, hvorfor du med garanti kan finde et eller flere produkter, der passer lige præcis ind i din indretning; hvad enten du er til de helt klassiske modeller, eller de nye og mere markante, legesyge og eksperimenterende.

Hos LE KLINT er der knivskarpt fokus på høj og kompromisløs kvalitet, ypperligt design og habilt håndværk. De fleste forbinder nok mærket med de folkekære foldelamper, men som nævnt sørger designteamet for konstant nytænkning, så mærket forbliver trendy.

En af de smukke lamper, der kan siges at være en hybrid, er “SWIRL”. Der kan ikke herske tvivl om referencen til netop den klassiske foldelampe, men er samtidig ny og spændende med sit lette og luftige udtryk; et sandt kunstværk, der fortjener en æresplads! Den er samtidig yderst funktionel, da den har en meget brugbar fordeling af lys.

“SWIRL” fås også som gulvlampe, og denne model kan oplagt placeres ved stuens sofagruppe. Gulvlampen er ligeledes en skulpturel perle, der vil ophøje enhver stilig indretning.

Begge lamper – samt mange andre – fås til konkurrencedygtige priser hos designklassikershop.dk – besøg siden idag og gør dit brugslys til sande kunstinstallationer i dit hjem!