Leder du efter en pålidelig og stabil vognmand i Sønderborg? Så kan du med fordel tjekke FA. A. Keldorf Vognmandsforretning. FA. A. Keldorf Vognmandsforretning har igennem årene profileret sig som en af de mere velrenommerede vognmandsforretninger på Als, og virksomheden er tillige særdeles alsidig i sine ydelser.

Kranbiler hos FA. A. Keldorf Vognmandsforretning

FA. A. Keldorf Vognmandsforretning råder over flere stærke kranbiler, som kan være til stor hjælp når eksempelvis både, maskinel eller containere skal løftes og transporteres. I forbindelse med leje af containere til bortskaffelse af haveaffald eller rester fra byggeri eller renovering, rykker FA. A. Keldorf Vognmandsforretning gerne ud med en kranbil, så containeren sikkert og trygt kan blive fragtet til sin destination.

Samtidig har FA. A. Keldorf Vognmandsforretning særligt speciale inden for søsætning, landing og transport af både. Din båd kranes med sikker hånd af FA. A. Keldorf Vognmandsforretnings erfarne kran førere, når den skal transporteres til opbevaring eller reparation eller søsættes efter at have stået på land.

Bådtransport og opbevaring af båd

Ud over selve kraningen og flytningen af din båd, som foregår på særlig båd trailer, kan FA. A. Keldorf Vognmandsforretning også tilbyde opbevaring af din båd på virksomhedens egen lagerplads. Pladsen er under konstant overvågning, hvilket betyder, at din båd befinder sig sikkert og trygt på denne.

Der er døgnovervågning med overvågningskamera – og da lagerpladsen er placeret lige bag FA. A. Keldorf Vognmandsforretnings egne kontorer, er der også personale til stede i dagtimerne. Du kan, med andre ord, trygt overlade opbevaring af din båd til FA. A. Keldorf Vognmandsforretning. Og skulle du ønske at udføre arbejde på båden mens den er landsat, kan du benytte dig af elektricitet såvel som rindende vand på pladsen.

Du kan få meget mere information om bådtransport, container udlejning, maskinflytning og FA. A. Keldorf Vognmandsforretnings andre ydelser på hjemmesiden keldorftransport.dk