advertorial

Vandingssystemer er noget, som både private og virksomheder benytter sig af – og det er der ikke noget at sige til. Det er en utrolig smart, nem og effektiv måde at vande på, da du ikke selv skal stå for det. Men kender du til de mange forskellige vandingssystemer, der egentlig er? Hvis ikke, så bliver du klogere her. 

Her er de vandingssystemer, du kan købe 

Får vi kommer med en opremsning af forskellige vandingssystemer, så er det naturligvis kun et lille udpluk, der fremhæves her. Ikke desto mindre så er det systemer, som ofte er ekstra populære at vande med. 

Pop-up vanding 

Pop-up vanding er formentlig et af de systemer, som du godt kender til. Som navnet også indikerer, så er der her tale om et system, hvor sprinklere kan poppe op fra jorden. Det kan være særligt nyttigt til golfbaner, ridebaner og generelt bare i haver. Her vil vandet fordeles meget jævnt i et større område.

Vandingssystemer

Drypvanding

Et andet system du også kan få fingrene i, er drypvanding. Det er særligt brugt i både private haver, planteskoler, havecentre m.m. Her kan der nemlig lægges slanger ud langs de planter, der skal have vand, og så drypper vandet ud. Dette er en lidt billigere måde at vande på, da der bruges mindre vand, og samtidig er det mere effektivt, fordi der vandes helt nede ved rødderne. 

Loftmonterede sprinklere

Et sidste system vi kommer til at nævne, er loftmonterede sprinklere. Det er ofte et valg på indendørs ridebaner. Her kan der komme meget støv fra banen, og det kan holdes nede ved at have disse sprinklere. 

Er du selv blevet nysgerrig på de vandingssystemer, du kan få fingrene i? Så start gerne med at søge online. For at kan du i løbet af kort tid få en oversigt over firmaer, der sælger dem.