advertorial

Er du ved at være træt af den måde dit badeværelse ser ud på? Så er der nogle løsninger, du kan tage i brug, hvis du planlægger at renovere. Et badeværelse er et fælles rum for alle familiemedlemmer, hvilket betyder at den godt kan se slidt og brugt med tiden. Derfor kan du planlægge at få lavet nogle renoveringer ude på badeværelset, der kan gøre at det hele ser flot og nyt ud igen.

Læs med i dette indlæg, hvor vi har givet nogle idéer til, hvordan du kan renovere dit badeværelse.

 

image

 

1. Få lagt nye fliser

Noget af det, som særligt falder i øjnene, når man går ud på et badeværelse, det er fliserne. Hvis du har gamle fliser, der har set bedre dage, så kan du få dem udskiftet og erstattet med nogle nye, der er pænere. Der findes en masse fliser, som du kan vælge imellem. Du kan med fordel vælge nogle fliser, der er mere farverige, end dem du havde før. Det kan måske gøre rummet mere interessant og nyskabende, fremfor at vælge flisefarver, der er hvide.

 

2. Få renoveret dit badekar

Endnu en ting, som du kan få ordnet ude på badeværelset, det er dit badekar. Et badekar kan godt blive plaget med kalk, hvilket gør at den bliver grim at se på. Det kan besværliggøre rengøringen af den for dig, og kalk er svært at få væk, når det først er kommet. Du kan derfor overveje at få lagt en ny emalje på badekarret, så det kommer til at se helt nyt ud igen. Her vil der blive sprøjtet en ny emalje, som erstatter den gamle, der ser slidt ud. Læs mere om maling af badekar på dette link: https://www.emaljespecialisten.dk/maling-af-badekar-pris/

 

3. Nyt armatur

Kalk elsker at gro ude på et badeværelse. Derfor kan du også opleve at finde kalk ved dit armatur ude på badeværelset. Her kan du overveje at skifte armaturet ud med noget nyt, eller selv prøve at få kalken fjernet med diverse rengøringsmidler. Et nyt armatur koster ikke alverden, så du kommer ikke til at springe dit budget med dette.