Står du for at skulle have udført malerarbejde – eventuelt i forbindelse med ombygning eller renovering? Er du bosat i Galten, Ry, eller nærmeste omegn, og ønsker du at benytte dig af lokal arbejdskraft? Og har du en forventning om et stykke smukt udført malerarbejde med lang holdbarhed? Så kan du med fordel vælge det lokale Malerfirma Boesen.

Hos Malerfirma Boesen kan du være sikker på at få en professionel og på samme tid personlig betjening. Det lille firma har igennem mere end fem årtier betjent glade og tilfredse kunder – såvel private som erhvervs virksomheder og offentlige institutioner – i lokal området, og påtager sig gerne malerarbejde af alle typer.

Ingen opgaver er for stor eller for lille for Malerfirma Boesen, som gerne springer til uanset om du ønsker maling af en enkelt væg eller om du har brug for en dygtig maler i forbindelse med en større entreprise. Og du vil altid kunne få et stærkt tilbud på professionelt udført malerarbejde hos Malerfirma Boesen.

Hvem er Malerfirma Boesen?

Malerfirma Boesen er din maler i Galten. Malerfirma Boesen er et lille, fast sammentømret team af dygtige fagfolk med speciale inden for maling. Firmaet blev grundlagt i 1968 af malermester Helmer Boesen, og blev seks år senere udvidet med en farvehandel. Indtil 2006 drev Helmer Boesen sammen med sin hustru Inger-Lisa Boesen virksomheden, hvorefter børnene Joan, René og Kim Boesen overtog drift og ejerskab.

Når du vælger Malerfirma Boesen som dit malerfirma i Galten, får du således en lokale, familie ejet og drevet håndværker virksomhed som allieret. Malerfirma Boesen har altid bestræbt sig på at levere malerarbejde i solid håndværksmæssig kvalitet, og udelukkende at anvende de bedste materialer for at sikre det mest holdbare slutresultat, som du kan have glæde af i mange år. Du kan læse mere om Malerfirma Boesen på boesen.as