Overvejer du at tage et privatlån, er det selvfølgelig vigtigt, at du sætter dig ind i, hvad du må bruge lånet til, inden du låner pengene. Når det kommer til privatlån fra ikanobank.dk, er der dog ikke særlig mange ting, du ikke må bruge lånet på. Faktisk spørger Ikano Bank dig slet ikke om, hvad du skal bruge pengene til. Det handler derfor bare om, at du holder dig inden for lovens rammer, når du bruger pengene. 

Et privatlån kan du altså bruge til at finansiere dine drømme. Det kan være en rejse, en ny bil eller istandsættelsen af dit hus. Det er jo kun dig, der ved, hvad dine drømme går ud på. Du kan selvfølgelig også låne penge til mere praktiske forhold. Måske har du brug for en ny cykel eller en ny computer. Det er måske ikke din drøm at få det, men det er helt sikkert noget, som du har svært ved at undvære, hvis du er vant til at have det i din dagligdag. 

Sæt dig ind i ÅOP og rente, inden du låner

Når du skal låne penge, er det vigtigt, at du sætter dig ind i, hvor meget det kommer til at koste dig at låne pengene. Der skal du først og fremmest se på det, der hedder ÅOP. Det står for årlige omkostninger i procent. Det kan altså være med til at give dig en ide om, hvor meget du skal betale. 

For at gøre det mere konkret har Ikano Bank dog udformet en beregner. Når du bruger den, kan du se, hvor meget det vil koste dig at låne pengene alt efter, hvor meget du låner, og hvor længe du er om at betale dem af igen. Hvad du endeligt skal betale tilbage, kommer dog helt an på din økonomiske situation. Se beregneren her