Uanset hvilket størrelse og omfang din virksomhed har, er det rart at få hjælp til det økonomiske og skattemæssige. Dette gælder også for de, som kører selvstændig virksomhed i fritiden og har et løn arbejde ved siden af. Skatte regnskabet bliver nemlig ikke mindre komplekst af at man har A-indkomst ved siden af en moms pligtig indkomst fra egen virksomhed.

Hvis du er moms registreret og dermed har firma med eget CVR nummer og med en indtjening separat fra din løn indtægt, er det rigtig rart at have en revisor ved hånden, som mindst én gang på årlig basis kan hjælpe dig med at balancere dit regnskab over for skattestyrelsen. Revisoren sørger for, at du ikke betaler hverken for meget eller for lidt i skat, og sikrer samtidig, at det er de rette tal, som opgives, når momsen skal indberettes.

På den måde kan du sove roligt om natten i tryg forvisning om at dit skatteregnskab og virksomhedens finanser er i sikre, professionelle hænder.

Revisoren som finansiel og skattemæssig rådgiver

Fo de lidt større virksomheder – og de helt store koncerner – gælder, at revisoren i høj grad bliver taget med på råd, når virksomhedens struktur skal omlægges. Her kan revisoren nemlig være behjælpelig med sin ekspertise og med sin erfaring.

Skal virksomheden eksempelvis splittes op – måske i forbindelse med et frasalg – eller skal den konsolideres eller lægges sammen med en anden virksomhed, kan revisoren fungere som rådgivende konsulent, når det handler om skattemæssige og finansielle fordele og ulemper. Samtidig kan en dygtig revisor hjælpe med at sikre, at alt går efter bogen, og at nødvendige dokumenter fremskaffes og udfyldes korrekt. Det samme gælder ved stiftelse eller opløsning af selskaber.

Hvis du leder efter en dygtig revisor i Viborg, kan du finde ham eller hende hos Revisionsfirmaet Lars Olsen A/S – læs mere på lars-olsen.dk