VVS står for Vand, Varme og Sanitet. Der er sket en stor udvikling på markedet for den generelle VVS. Udover at der er kommet nye banebrydende produkter på markedet som f.eks. Cook-on, så er der også kommet et øget fokus på bæredygtighed og miljøet. Det er blandt andet noget nogle af de lokale VVS virksomheder i Silkeborg er blevet opmærksom på. Du kan derfor få hjælp til flere spændende og vandsparende alternativer hos din lokale VVS i Silkeborg.  

En VVS’er i dag kan hjælpe med mange forskellige opgaver i både det private hjem og hos virksomheder. Det gælder både ved nybyggerier, renoveringsopgaver samt, hvis der skulle være sket et uheld. Her kan både for hjælp til service, vedligeholdelse eller hvis du måtte have brug for sparring og rådgivning til en opgave. En autoriseret VVS-mand kan også hjælpe med at installere et pilefyr. 

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg vælger en VVS?

Først og fremmest når du skal vælge en VVS til at udføre en opgave for dig privat eller i erhvervsregi, skal du kigge efter om den lokale VVS er medlem af Dansk Byggeri. Det er særligt vigtigt, da det er din forsikring mod sjusk, fejl og mangler der evt. kan forekomme. Det kan betyde, at det koster en smule mere end at få udført en opgave af en VVS som ikke er medlem af Dansk Byggeri. Det kan dog godt svare sig, da det er en sikkerhed du har for det arbejde, der bliver udført. 

Når du skal vælge en VVS til at udføre en opgave for dig, kan det være en fordel at vælge en lokal VVS med flere års erfaring. På denne måde kan du være sikker på, at de har udført lignende opgaver og kan let kontaktes, hvis du enten har yderligere ønsker eller tilføjelser til opgaven.