Skal du tømme sparegrisen, hvis du skal få råd til at sætte trægulvet i stand, eller er det slet ikke så dyrt, som du forestiller dig? Vi har taget temperaturen på gulvafslibningspriser – læs med, og bliv klogere.

Er du træt af standen på dit trægulv, men har du endnu ikke fået taget dig sammen til at kontakte en gulvmand for at høre, hvad en gulvafslibning koster, fordi du ganske enkelt er bange for, at du ikke har råd? Det dilemma kender vi godt, og derfor har vi taget snakket for dig – vi har spurgt Gulvkanonen, hvad en gulvafslibning koster.

Det korte af det lange er bare, at det kan de ikke sige. Ikke sådan nøjagtigt i hvert fald. De arbejder nemlig ikke med standardpriser, men vurderer i stedet den enkelte opgave fra gang til gang for at give kunden den bedste pris og den bedste kvalitet.

Men som landsdækkende gulvfirma ved Gulvkanonen også, at det svar ikke holder i længden, og selvfølgelig er det tommelfingerregler, der kan give et fingerpeg – og dem får du efter billedet.

Prisen for en gulvafslibning

Der er flere ting, der spiller ind, når prisen for en gulvafslibning skal vurderes, men som udgangspunkt koster det omkring 100 kroner inkl. moms per kvadratmeter gulv, der skal slibes. Her skal du dog have i baghovedet, at prisen kan ændre sig, hvis gulvets tilstand er virkelig dårlig, så der skal bruges mere tid på opgaven, eller hvis træsorten kræver en speciel behandling for overhovedet at kunne slibes.

Vil du gerne kende prisen på din specifikke gulvbehandling, er det bedste du kan gøre at indhente to-tre tilbud hos lokale virksomheder, og derefter beslutte dig for, hvilket tilbud der er bedst. Husk altid at det er uforpligtende at indhente en pris – du behøver altså ikke at sige ja, og hvis du synes, prisen er for høj, så siger du bare det – at du simpelthen ikke har råd.