Når husholdningens vognpark skal udvides med endnu en bil, skyldes det som regel at der er et øget transport behov – måske som følge af familie forøgelse. Dette betyder, at du formodentlig har andre og mere spændende ting at bruge dine penge på end at betale af på et dyrt lån til bil. Og et sådant kan du hurtigt blive nødt til at optage, hvis du altså vælger at købe en fabriksny én af slagsen.

Nye biler i Danmark er utroligt dyre. Dette skyldes ikke mindst de høje afgifter og skatter, som pålægges dem af staten, og som sender bilens nypris på himmelflugt. Langt de fleste almindelige lønmodtagere kan ikke anskaffe sig en splinterny bil uden i den forbindelse at skulle optage et lån. Og da bilen taber størstedelen af sin nyværdi inden for relativt få år, kan man altså komme til at hænge på et lån hvis hovedstol overstiger bilens værdi.

Køb din nye bil brugt, og få mere bil for pengene

Hvis du i stedet vælger at købe en bil, som i løbet af 3 – 5 år allerede har gennemlevet det mest voldsomme værditab, vil du ikke være nødt til at tage så stort et lån – hvis noget lån overhovedet. Samtidig kan du måske endda få fingre i en model som er større og med mere ekstra udstyr end den du havde i tankerne, og det til en brøkdel af nyprisen.

Brugte biler af nyere dato holder generelt en solid kvalitet og en høj standard, og du vil kunne have glæde af din nye, brugte vil i mange år, såfremt du køber den hos en autoriseret forhandler. På den måde er du nemlig sikret, at prisen står mål med kvaliteten, og at du ikke ender med at købe katten i sækken.

Du kan finde et stort udvalg af brugte biler til salg på https://www.detdigitalebilhus.dk/