Har din uhensigtsmæssige siddestilling på kontoret givet dig stiv nakke eller smerter over lænden? Så er det måske på tide at opsøge en dygtig kiropraktor.

Hvad gør en kiropraktor?

En kiropraktor er uddannet til at løsne låste led og behandle skader og ømhed i musklerne ved hjælp af særlige håndgrebs teknikker og tryk påvirkninger. Når du modtager behandling hos en kiropraktor, vil han eller hun altid indlede behandlingen med en vurdering af din holdning, dit bækkens stilling, din smidighed og omfanget af eventuelle skader og skavanker. Du kan forvente, at der vil blive lagt stor vægt på denne forundersøgelse, da den skal danne basis for fremtidige behandlinger.

Mange mennesker er bekymrede for det berømte ”knæk”, som ofte forbindes med en kiropraktor behandling. Her behøver du ikke at være nervøs. Det er ikke knogler, der knækker, når kiropraktoren justerer din ryg eller din nakke. Knækket er udtryk for ophobet luft i bobler, som sprænges, når leddet kommer på plads. Det lyder voldsomt, men når først man har vænnet sig til fornemmelsen (og sluppet bekymringen ved at lade sit hals og sit hoved være i en anden persons hænder), vil man opleve forløsning og behag umiddelbart efter behandlingens afslutning.

Efter et besøg hos en kiropraktor vil du opleve fremgang og bedring i din tilstand. Og hvis du samtidig følger op med de øvelser og den træning, din kiropraktor foreskriver, kan du se frem til et langvarigt og holdbart resultat af din behandling.

Har du således ofte ondt i ryggen eller spændinger i nakken, kan du have stor glæde af regelmæssige besøg hos en dygtig, autoriseret kiropraktor. Oplever du øget stivhed i dine led op til et besøg, kan din kiropraktor anvise en god massage forud for sessionen – så bliver det nemmere at løsne dine låste led og manipulere dine muskler og knogler.

Læs mere om kiropraktor behandling på https://kiropraktoren-hammel.dk/