Nej, selvfølgelig gør vedkommende ikke det, da det vil være umuligt, men overskriften hertil er lavet med lige så høj intention for at få dig til at læse med.

Emnet er nemlig i lige så høj grad det med, hvem man får til at klare de opgaver, man egentlig selv sidder med, når man ikke kan gøre det, eller det ligefrem er forbudt.

Men lad os lige med det samme henvise til en god bedemand: https://bgfo.dk/

En bedemand beder nemlig nok en kollega om at tage sig af ens sidste ønsker, når den tid kommer, samtidig med at vedkommende nok har arrangeret forud, hvad der skal ske med en, om man så dør af alderdom, et uheld eller sygdom.

Om man skal være organdoner helt, delvist eller slet ikke; donere ens krop til videnskaben og så videre.

Der er endda nok endda også lagt penge til side til, hvordan afviklingen af den kirkelige handling, hvis man er til den slags, skal foregå, at der bliver råd til gravstenen og alle de andre ting, man eventuelt får brug for, samtidig med at arven er blevet fordelt.

En bedemand konfronteres jo med døden i det daglige, så mange bedemand har ikke bare gjort sig mange tanker om den slags, men sørget for det hele helt praktisk, da de har forholdt sig til døden så mange gange, at de ikke rigtig kan se forskel i at skulle forholde sig til deres egen – det er bare praktiske ting.

Mange andre mennesker kan jo ikke lide døden og gider ikke tænke på den dagligt, så når de dør, så skal der styr på alle de ting, der er måske gæld, og hvem skal arve hvad?

Men bedemanden kan som bekendt ikke begrave sig selv, så her får man en anden kollega, man kender godt og har tillid til, til at så for den slags, medmindre ens egen familie har andre ønsker.