Springgymnastik er en meget populær sportsgren blandt børn og unge. Der er mange fordele ved at lade sit barn dyrke springgymnastik.

Først og fremmest er der her tale om hård og stærk motion som styrker såvel knogler som muskler og led gennem barnets vigtigste vækst fase. Samtidig er det at træne spring gymnastik med til at udvikle koordinations evnen og balancen, og giver den motoriske udvikling et solidt boost.

Med spring gymnastisk styrkes evnen til indlæring igennem træning af diverse basale øvelser som landing og afsæt og indøvning af komplekse serier og teknikker. Og så er spring gymnastik samtidig en rigtig sjov aktivitet som på mange måder virker opløftende og stimulerende på det gode humør.

Hjælp dit barn til at øve springgymnastik derhjemme

Det eneste aber dabei ved at lade barnet dyrke spring gymnastik er at der kan være begrænsede muligheder for at træne mellem de enkelte lektioner. Hvis du har mulighed for at opsætte eller nedgrave en have trampolin er dette selvfølgelig optimalt – for så kan barnet øve sig derhjemme.

Det er bare ikke alle som har denne mulighed. Bor du for eksempel i lejlighed uden adgang til egen have kan du ikke uden videre stille en trampolin op. Og bor du i hus med have er det stadig ikke sikkert at grundejer foreningen tillader montering af have trampolin.

Anskaf en smart airtrack og glæd dit springglade barn

Det er her den smarte airtrack kommer ind i billedet. En airtrack er en oppustelig måtte som i professionel form anvendes i forbindelse med spring gymnastik træning i klubber. De airtrack måtter som anvendes til dette formål er typisk temmelig store. Men du kan faktisk anskaffe en airtrack til hjemmebrug som kan tages med på legepladsen, i parken, eller til stranden.

Du kan finde din nye airtrack måtte på globalairtrack.dk.