Når der skal renoveres i lejligheden, er der flere ting, der skal fixes. Af den grund har vi fundet to råd til at gøre forløbet med at finde en maler let. Vores tips er udvalgt helt konkret af den årsag, at de er nogle af de bedste, når det handler om at ansætte en maler! Derfor håber vi, at de kan gavne dig!

Skal det laves af et godkendt firma?

Det er essentielt at tjekke, om det arbejde du ønsker at få udført i lejligheden kræver tilladelse, eller om det blot er et gå i gang. Ved projekter, hvor autorisation er et krav, må du ikke selv starte, og man skal samtidig være sikker på, at maleren har de påkrævede tilladelser.

Hvis firmaet ikke har de tilladelser der er nødvendig, så vil arbejdet de laver nemlig potentielt være ulovligt for dem at udføre eller kræve speciel tilladelse. Det er også af den grund, at det er essentielt, at du spørger om det er påkrævet med en tilladelse, samt sikrer at firmaet har den der skal til, så de kan varetage projektet, og dermed klare opgaven for dig.

Er tilbuddet som det bør være

Et tilbud skal ikke bare skrives under med lukkede øjne, når der skal udføres noget. Derfor er det vigtigt, at man undersøger reglerne, så du ikke ender efterfølgende med et resultat, som ikke er udført korrekt, og hvor du ingen muligheder har. Få derfor gerne inkluderet i kontrakten hvad der skal ske, hvis du ikke accepterer det endelige resultat, som deres arbejde har medført.

Udover hvad der kan gøres, hvis det er dårligt lavet arbejde, så er det vigtigt at få indskrevet en form for garanti ind på resultatet. Ved at få indskrevet en garanti, så er du forsikret, hvis der leveres noget sjusk, som ikke fungerer efter noget tid.